fbtracking

Scientology leden

Wat voor soort mensen zijn Scientology leden? Wat voor beroep hebben ze? Hoe ziet het leven van Scientology leden er uit?

Om daar een beeld van te krijgen heeft Scientology TV een serie gemaakt over verschillende Scientology leden. Hier zitten veel interessante mensen tussen met een bijzonder beroep. Zij nemen je mee in hun wereld van de wetenschap, sport, kunst of entertainment. En vertellen en passant wat Scientology voor hen betekent.

In de serie Meet a Scientologist kun je van meer dan 50 Scientology leden een aflevering bekijken. Op deze pagina een preview met een link naar een aantal afleveringen.

Scientology leden

Assaf Rawner – Engeland

Inspirerende documentaire over Assaff Rawner, een Engelse ingenieur die bewegende robotcamera-installaties ontwikkelde en daarmee een revolutie teweegbracht in de film- en televisiewereld.

Bekijk in deze aflevering hoe deze robot-camera’s werken en worden ingezet tijdens opnamen van grote filmproducties.  Rawner legt uit hoe hij te werk is gegaan; hoe zijn bedrijf gegroeid is en welke vindingrijkheid er nodig is om te voldoen aan de complexe eisen van de motion control-industrie.

Een kijkje achter de schermen van de filmwereld!

Mark Isham – Amerika

Mark Isham is een bekroonde muzikant en componist van filmmuziek. Met zijn geheel eigen stijl is hij een van ’s werelds meest succesvolle jazztrompettisten.

In de muziekwereld ziet men hem als een vernieuwer van elektronische muziek. Hij beheerst heel veel muziekstijlen: crossover jazz, post-bop, elektronisch, chamber jazz en new age.

Volg hem in zijn levensverhaal en zijn ongelooflijke reis naar de top van de roem.

Claude Racine en Noah Valinsky – Amerika

Ze vormen een paar, en hebben elkaar gevonden in hun passie: dansen.

Als dansers/choreografen zijn ze een veel gevraagd stel voor films, tv-shows en commercials. Haar puur klassieke opleiding, gecombineerd met zijn streetdance achtergrond zorgt voor de meest bijzondere choreografien.

Daarnaast zijn ze gewoon een super leuk stel om aan het werk te zien. 

Masao Oyaizu en Yuki Mori – Japan

De eerstvolgende keer dat jij weer een groene thee neemt, zal deze anders smaken na het zien van deze aflevering.

De geschiedenis van groene thee gaat maar liefst acht eeuwen terug in Japan.

Masao Oyaizu en Yuki Mori hebben een passie voor thee en de hele Japanse traditie rond het bereiden en drinken van thee.

Het is hun missie geworden om dit authentieke onderdeel van de Japanse cultuur met de wereld te delen.

Scientolog TV Tom Rigdon

Tom Rigdon – Silicon Valley 

Een technologie van meer dan duizend jaar oud, en dat in Silicon Valley, de hoofdstad van de hightechindustrie.

Tom Rigdon produceert handgemaakte glas-in-loodramen op dezelfde manier als ambachtslieden sinds de oudheid hebben gedaan.

De liefde die hij in zijn werk stopt is prachtig om te zien. Een kunstenaar aan het werk.  

Janos Heder  – Hongarije

Nog iemand met een passie voor licht: Janos Heder.

Met zijn onderneming, Manooi, maakt hij de mooiste verlichtingsarmaturen, die over de hele wereld gewild zijn bij the rich and famous.

Volg hem in deze aflevering en zie hoe hij ooit is begonnen en het gemaakt heeft tot de bekende ontwerper die hij nu is.