fbtracking

Hoe herken je een narcist?

Leer de 12 belangrijkste eigenschappen herkennen

Een narcist in de buurt kan je leven kapot maken

Hoe herken je door een simpele analyse een toxic relatie? Soms weet je niet zeker wie het is en dit maakt het moeilijk er iets aan te doen.

Het meest schadelijk is om je leven erdoor te laten leiden. Je kunt het gevoel hebben er niet meer uit te kunnen komen. Helaas lijkt van een narcist afkomen soms bijna onmogelijk, maar toch is er wat aan te doen, en het begint met het goed herkennen.

Het leven is nooit een en al feest en zelfs goede mensen hebben slechte dagen. Maar laat je niet in verwarring brengen: de narcist laat je alleen maar lijden en geeft je niets goeds.

 

waarom is scientology een kerk

Ligt het nou aan mij?

Narcisten of giftige mensen zorgen ervoor dat je aan jezelf gaat twijfelen en daar maken ze weer gebruik van om jou zelfverzekerd afhankelijk van hen te maken.  Je voelt je verliefd en afhankelijk.  Als je verliefd bent kun je de  dingen vaak sowieso niet zo goed zien.

De narcist heeft ook het vermogen  om je te laten geloven dat iets mis met je is. Die gedachten zijn niet van jou, die persoon heeft ze met zijn manipulatief gedrag in je aangebracht. Veel verkeerde gedachten die bij je zitten komen voort uit relaties met dit soort mensen.

Ontvang de 12 eigenschappen van een narcist

Emotioneel afhankelijk

Je kunt voorts emotioneel afhankelijk worden waardoor je relatie met vrienden en familie er niet beter op wordt. Je hebt zoveel compromissen met jezelf gesloten, zoveel gepikt, dat je niet meer weet hoe je ermee moet stoppen.

Niemand erkent graag dat hij beschadigd is, maar daar rekenen narcisten op: met je stilte en je pijn. Laat ze niet winnen. Zet de pijn om in kracht en zorg ervoor dat het niet weer gebeurt.

Leer de 12 karakteristieken die een Narcist volledig bloot legt.

Wat leer je?

  • Hoe kun je zien aan hoe iemand werkt of hij al dan niet narcistische eigenschappen heeft?

  • Wat hebben algemeenheden met narcisme te maken?

  • Hoe kun je snel een narcistische eigenschap herkennen aan de hand van hoe hij praat?

  • En nog veel meer

Ontvang de 12 eigenschappen van een narcist

Kennis door L. Ron Hubbard

L. Ron Hubbard heeft ooit eens gezegd dat er maar twee maatstaven zijn aan de hand waarvan men kan bepalen of iemand iets van zijn leven heeft gemaakt: heb je gedaan wat je wilde doen? En waren mensen blij dat je geleefd hebt? Het bewijs dat aan de eerste maatstaf is voldaan, wordt gevormd door zijn gehele levenswerk, waaronder de meer dan tienduizend geschriften en drieduizend op band opgenomen lezingen over Dianetics en Scientology. Het bewijs voor de tweede maatstaf vormen de honderden miljoenen mensen wier leven aantoonbaar werd verbeterd, vanwege het feit dat hij geleefd heeft. Generaties studenten kunnen nu uitstekend lezen dankzij de ontdekkingen van L. Ron Hubbard op het gebied van onderwijs; miljoenen anderen hebben zich kunnen losmaken van de verleidingen van drugsgebruik, dankzij de doorbraken die L. Ron Hubbard realiseerde met betrekking tot het rehabiliteren van drugsverslaafden; nog meer mensen zijn in aanraking gekomen met zijn op gezond verstand gebaseerde morele code; en voor nog vele miljoenen anderen is zijn werk de spirituele hoeksteen van hun leven geworden.