fbtracking

Hoe krijg je zelfvertrouwen?

En wat haalt jouw zelfvertrouwen onderuit?

Heb je weleens het gevoel dat je meer zelfvertrouwen zou kunnen hebben?

Wanneer dingen niet lukken zoals je voor ogen had, heb je vaak al onbewust het vermoeden dat je eigen mindset er iets mee te maken zou kunnen hebben. Diep van binnen ervaar je dat je eigen zorgen, twijfels en bedenkingen vaak de grootste obstakels zijn om het leven te hebben dat je wilt.

Misschien ervaar je mentale vermoeidheid of het gevoel dat je verstand is gemanipuleerd. Je voelt dat je geen gebruik maakt van het fantastische potentieel dat in jouw zit.

Soms lijkt het erop dat je gedachten niet volledig vrij zijn. Dat bepaalde gedachten uit een emotioneel en onderbewust niveau komen, waardoor je je niet meer kunt focussen op het hier en nu.

Hoe zou het zijn als je je gedachten vrij kunt maken en je eigen verstand kunt ontdoen van de ballast en pijn ervan?

Dat is waar Dianetics over gaat. Wat is dit onderbewuste? Wat zet denkpatronen in werking? Waarom kunnen we niet gewoon beslissen om die onzekerheden overboord te gooien en te genieten van het leven in al zijn facetten?

Deze vragen worden beantwoord in het boek Dianetics.

Verhouding 90 staat tot 10

We gebruiken maar 10% van ons verstandelijk potentieel; 90% is onderbewust.

Dianetics

Het boek Dianetics is de doorbraak die ons in staat stelt om voor het eerst de logische structuur te begrijpen waarop ons denken is gebaseerd – bewust en onderbewust.

Dianetics bevat een praktische methode die het mogelijk maakt deze obstakels te verwijderen. Wat resulteert in een grotere levensenergie en meer positiviteit – wat een merkbaar verschil betekent in iemands geluk en succes in het leven.

Dianetics de leidraad voor het menselijk verstand

Dianetics: meer dan 22 miljoen exemplaren verkocht, vertaald in 53 talen.

Wat is het verborgen onderbewustzijn dat ons zelfvertrouwen naar beneden haalt?

DIANETICS legt zeer precies uit wat deze factor is waarmee we onszelf naar beneden halen.

Alleen al het lezen van het boek en het begrijpen van de simpele logica achter deze ogenschijnlijk complexe structuur van het verstand (bewust en onbewust) geeft een compleet nieuw gezichtspunt op het dagelijks leven. Het is niet zo complex en verwarrend als je misschien wel dacht.

En Dianetics gaat verder dan theorie alleen en geeft een gemakkelijk te gebruiken methode om je verstand van deze last te bevrijden. Ben jij er klaar voor om hiernaar te kijken en te ontdekken wat Dianetics voor jou kan doen? De methode helpt je om je beter te voelen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Je mentale bagage groeit jaar na jaar.

Wat is Dianetics?

Dianetics is de doorbraak die ons in staat heeft gesteld om voor het eerst de logische structuur te begrijpen waarop ons denken is gebaseerd – bewust en onbewust.

Dianetics heeft duidelijk gedefinieerd wat het verstand precies is en waaruit het bestaat. Gebaseerd op dit fundament is ontdekt waardoor iemands herinneringen en beslissingen worden belemmerd, iemands rationaliteit blokkeert en wat iemand emotioneel naar beneden haalt.

Dianetics omvat ook een praktische methode die het mogelijk maakt deze hindernissen uit de weg te ruimen en daadwerkelijk een opleving te ervaren in levensenergie en positiviteit – wat een opmerkelijk verschil zal maken in iemands geluk en succes in het leven.

Wat is het doel van het leven?


Antwoord op bladzijde 21

Is het mogelijk iemands IQ te verhogen?


Antwoord op bladzijde 13

Wat is de bron van onze levensenergie?


Antwoord op bladzijde 280

Hoe kan je gewoontes aanpakken?


Antwoord op bladzijde 499

Wat zijn de drie manier waarop ons denken werkt?


Antwoord op bladzijde 97

Wat is er anders aan dit boek?

Er bestaan zoveel boeken over rijkdom, geluk, positiviteit en succes…

Bijna alle populaire boeken op dit gebied vertellen je dat het uiteindelijk neerkomt op je eigen mindset. Dat hetgeen je uitstraalt en je eigen mentale houding jouw succes en geluk bepalen. Dat is wellicht waar, maar hoe verander je dan deze mentale houding, oftewel je mindset?

Hoe kun je uitstijgen boven zelfinvalidatie, bezorgdheid en mislukkingen, en jezelf veranderen in een stralende persoon die simpelweg weet dat hij zijn doelen gaat bereiken?

Dat is het punt waar Dianetics over gaat. Hier vind je het geheim over wat het is dat jou onbewust beïnvloedt. Je zult begrijpen dat werkelijke verandering en werkelijke hulp echt mogelijk zijn. Dat is waarom 22 miljoen mensen dit boek hebben aangeschaft en gebruikt, en dat aantal wordt nog elk jaar groter. Ontdek het zelf.

Het oplossen van bezorgdheid

“Ik was vroeger heel erg bezorgd. Ik voelde me heel erg ongemakkelijk in mensenmassa’s, ik ging nooit uit, ik had geen sociale contacten. Tegen de tijd dat ik Dianetics uit had, had ik daar geen last meer van. Ik bedoel: het is gewoon verdwenen. Ik heb vrienden, ga uit en heb sociale contacten en ik ben gelukkig. Ik kan eindelijk zeggen dat ik gelukkig ben.” – Sarah

Geen paniekaanvallen meer

“Ik had vroeger paniekaanvallen, dan ging ik hyperventileren. Ik wist nooit wanneer het me zou overkomen. De hele linkerkant van mijn gezicht raakte dan verdoofd en ging tintelen.
“Dianetics heeft de paniekaanvallen laten verdwijnen. Ik heb ze nooit meer gehad in mijn leven.” – Grant

Het bereiken van doelen

“Ik was vaak depressief. Ik was niet blij met mijn doelen – deze werden niet bereikt. Ik was gewoon over het algemeen niet gelukkig.
Sinds Dianetics kan ik zaken gewoon gemakkelijk aanpakken. Ik heb nu mijn eigen bedrijf gestart. Ik heb lol in mijn leven, terwijl het leven daarvoor duidelijk een worsteling was.” – June

Zelfvertrouwen

“Iedereen om me heen mocht me, maar ik had een hekel aan mezelf en ik begreep maar niet waarom.
Met Dianetics ontdekte ik waardoor ik teruggetrokken was en ik een hekel aan mezelf had. Dat is er gewoon niet meer. Ik heb het gevoel dat ik alles kan doen wat ik wil. Ik heb een overvloed aan zelfvertrouwen.” – Jeni

Problemen in het omgaan met anderen

“Ik vond het erg moeilijk andere mensen te begrijpen, waarom ze bepaalde dingen deden. Nu kan ik werkelijk een leuke relatie met mensen hebben en begrijp ik waarom ze bepaalde dingen doen en begrijp ik waarom ik bepaalde dingen doe.” – Sabrina

Ik ben niet gek

“Mijn werk is het inhuren van personeel. Er waren mensen in mijn omgeving die gewoon naar waren. Ik begreep niet echt waarom. Door het lezen van Dianetics begreep ik waarom mensen doen zoals je doen. Ik realiseerde me: ‘Wow, Ik ben niet gek en ook geen freak.” – Adriana