fbtracking

Boek uzelf in voor een gratis Dianetics sessie!

DUT-DMSMH-paperback

Bent u in het bezit van het boek of de film?

3 + 7 =

Een beroemde wetenschapper zei ooit: “We gebruiken slechts 10% van het potentieel van ons verstand.”

In Dianetics ontdekken we dat dit waar is. Het gaat over hoe we denken (en waarom we vaak te veel nadenken), over zelfvertrouwen en het lef om tot actie over te gaan. In potentie zou iemand alles moeten kunnen bereiken wat hij/zij maar kan bedenken. Maar wat houdt ons tegen?

Er is een bepaalde, niet-vermoede factor in ons denken die ons onbewust beïnvloedt.

Deze is de oorzaak van stress en een burn-out, de belangrijkste factor die positief denken in de weg staat.

De Dianetics methode zorgt ervoor dat iemand de overige 90% stap voor stap weer terug gaat winnen en elke sessie in de richting van zijn volledig potentieel werkt.

Gebruik meer van uw verstandelijke potentieel. Intelligentie, zelfvertrouwen en zelfs de algehele gezondheid kunnen worden verbeterd. U heeft zelf de sleutel in handen, ook al zijn we dat al enige tijd vergeten.

Wat maakt Dianetics sessies anders?

De methodiek van Dianetics pakt de daadwerkelijk bron van onze mentale barrières aan.

De fundamentele ontdekking in Dianetics is dat “nare herinneringen” of “trauma’s” NIET de bron zijn voor mentale barrières. Deze kunnen wel een aanwijzing zijn voor de werkelijke bronnen, die diep verborgen liggen in ons onderbewuste verstand, zonder dat wij er weet van hebben.

Met Dianetics werkt iemand toe naar zijn volledig potentieel, of de persoon nu trauma’s heeft of niet. Met andere woorden deze methode is voor iedereen!

Ontdek het voor uzelf.

Hoe gaat een Dianetics sessie precies in zijn werk?

Een Dianetics sessie wordt gegeven door expert die getraind is in de techniek. Die persoon wordt een “Auditor” genoemd, een woord dat komt van het Latijnse “audire”, wat “luisteren” betekent.

De Auditor geeft een 1-op-1 Auditing Sessie aan jou en gebruikt unieke technieken om jou te sturen naar deze diep verborgen bronnen die in je onderbewuste verstand liggen. Aan de hand van bepaalde vragen kunnen deze worden ontladen en verholpen.

De unieke Dianetics methode zorgt er voor dat de oorzaak van mentale barrières en/of mentale problemen wordt aangepakt. Dit maakt het mogelijk om deze barrières en/of mentale problemen voorgoed te laten verdwijnen.

In deze gratis introductie sessie krijgt u een indruk hoe dit in zijn werk gaat en zult u ook verlichting ervaren. Na afloop krijgt u bovendien een gratis persoonlijk consult om te bekijken wat voor u de beste route is om verder te gaan met de Dianetics methode, waarbij uiteraard rekening wordt gehouden met uw wensen.

Het is goed om te weten dat privacy bij een Dianetics sessie van het allerhoogste belang is. De auditor dient zich te houden aan de auditorscode, en heeft geheimhoudingsplicht. Uw sessie is dus volledig confidentieel.

In de video onderaan deze pagina kunt u een voorbeeld sessie bekijken. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via een contactformulier op onze contact pagina.

DUT-DMSMH-paperback

Boek uzelf in voor een gratis sessie van de werkende Dianetics auditing methode!

Bent u in het bezit van het boek of de film?

12 + 6 =

Wat is Dianetics?

Dianetics is de doorbraak die ons in staat heeft gesteld om voor het eerst de logische structuur te begrijpen die aan de basis ligt van hoe ons denken werkt – bewust en onbewust. Dianetics heeft duidelijk gedefinieerd wat het verstand precies is en waaruit dit bestaat. Met dit als basis is vervolgens ontdekt wat het geheugen en de beslissingen van een persoon bemoeilijkt, zijn rationele denken blokkeert en hem emotioneel naar beneden haalt.

Dianetics omvat ook een praktische benadering die het mogelijk maakt deze barrières uit de weg te ruimen en werkelijk een toename in levensenergie en positiviteit te ervaren die een merkbaar verschil maken in het geluk en succes van iemand.